SPELREGELS

Speelotheek Brielle

Het lidmaatschap geldt voor minimaal 1 jaar (1 januari t/m 31 december) en bedraagt € 12,50 per lidmaatschapskaart.

Opzeggen kan geschieden door een mail te sturen naar: [email protected]

 

Inschrijving geschiedt op naam van het gezin door één van de ouders/verzorgers. Deze zijn en blijven verantwoordelijk voor het geleende speelgoed. 

 

Per kaart mogen 5 stuks speelgoed geleend worden voor een periode van 3 weken. Verlenging van de uitleentermijn is mogelijk, mits het speelgoed niet gereserveerd is. Het speelgoed kan maximaal 2 keer achter elkaar verlengd worden. Verlengen kan geschieden door een e-mail te sturen naar [email protected]

 

De ouders/verzorgers controleren vóórdat ze het speelgoed meenemen of het heel en compleet is. Eventuele beschadigingen of vermissingen worden door ons genoteerd. 

 

Bij teruggave wordt het speelgoed door ons gecontroleerd. Als iets kapot is of ontbreekt, is boete daarvoor minimaal € 2,50 per kapot of vermist onderdeel. Indien het ontbrekende onderdeel wordt teruggevonden en ingeleverd, wordt de betaalde boete uiteraard gerestitueerd.

 

Als het zoekgeraakte onderdeel een essentieel onderdeel is (bijv. een puzzelstukje), dan wordt de hoogte van de boete door de desbetreffende speelgoedgroep-commissie dan wel door het bestuur bepaald en persoonlijk aan u doorgegeven. Doordat nl. een essentieel onderdeel ontbreekt, is het speelgoed onbruikbaar geworden voor de speelotheek en zal door ons een nieuw artikel moeten worden aangeschaft. 

 

Ook voor het te laat terugbrengen van speelgoed moeten wij een boete berekenen. Deze hangt af van het huurbedrag van het geleende speelgoed en bedraagt minimaal € 0,50 per week per geleend artikel.

 

En last but not least : S.v.p. het speelgoed schoon en droog inleveren, zodat andere gezinnen er na u er ook naar hartelust mee kunnen spelen.