Evenementen

Najaarsbeurs 2020

NAJAARSBEURS SPEELOTHEEK DE RAASDONDERTJES AFGELAST

 

Zoals tijdens de persconferentie van premier Rutte is gebleken, is het vanwege het huidige coronavirus (COVID-19) van vitaal belang om sociaal contact te beperken.

 

Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om ook onze najaarsbeurs niet door te laten gaan. Hoewel we begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn voor iedereen, hopen we dat u begrijpt dat wij de gezondheid van iedereen niet in gevaar willen en mogen brengen.

 

Wij blijven echter positief en hopen in 2021 een nieuwe start te maken!! Vanwege die nieuwe start vervallen alle nummers die uitgegeven waren voor de voorjaarsbeurs. En om iedereen weer een eerlijke kans te geven, kan iedereen voor de volgende beurs weer een nummer aanvragen.

 

We publiceren de nieuwe datum en locatie op onze site, zodra deze bekend zijn. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met klantnr@gmail.com.

 

Indien u kleding wilt schenken aan het goede doel dan kunt u contact opnemen met Magda Zoetemeijer 06-12231948.

 

Bedankt voor uw interesse voor onze beurzen en voor uw begrip in deze uitzonderlijke tijden. Alleen samen krijgen wij corona onder controle!